Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht



Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht: Al meer dan 60 jaar Verrassend Vanzelfsprekend

Hotel De Bilt - Utrecht  is, als één van de oudste vestigingen, reeds meer dan 60 jaar onderdeel van het Van der Valk concern: vanzelfsprekende service, veelzijdigheid en kwaliteit. Gelegen aan de bosrand, biedt Hotel De Bilt - Utrecht een vergaderlocatie op slechts 15 minuten van het centrum Utrecht/De Jaarbeurs op een kruispunt van belangrijke snelwegen, de A12, A27 en A28.

Hoe ontspannen kan vergaderen zijn? Heel ontspannen, zeker in een vergadercentrum, gelegen in het bosrijke hart van Nederland. De 15 multifunctionele vergaderzalen bieden u alle vergadermogelijkheden die u zich maar wenst. De zalen zijn allen rustig gelegen, comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Alle denkbare middelen om uw vergadering te doen slagen zijn beschikbaar of kunnen ingehuurd worden. U kunt zelf invulling geven aan de samenstelling van uw bijeenkomst; een borrel na afloop, een diner of een overnachting met ontbijt, dit behoort allemaal tot de mogelijkheden. Het salesteam adviseert u graag over deze uitgebreidingsmogelijkheden en maakt een passende offerte voor u.

Het hotel beschikt niet alleen over 15 multifunctionele vergaderzalen van diverse afmetingen, maar ook over een uitgebreide hotelaccommodatie met 102 moderne, comfortabele, hotelkamers en een verwarmd binnenzwembad. U kunt dineren in ons sfeervolle restaurant of een borrel drinken in onze hotelbar.

Al deze aspecten maken uw vergadering uiterst succesvol. Het hotel hanteert het Gouden GreenKey keurmerk en heeft 3 Vergaderhamers.  U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein, inclusief elektrische oplaadpunten. Uiteraard hebben wij gratis Wi-fi voor u beschikbaar.

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht



Nederland
T: 030 220 58 11

Content van dit bedrijf

Al meer dan 60 jaar Verrassend Vanzelfsprekend
Algemene voorwaarden | privacy statement