Muntgebouw Utrecht



De meest bijzondere vergader- en evenementenlocatie in het centrum van Utrecht

Met zijn monumentale charme, brede gangen en indrukwekkende trapportalen is het Muntgebouw de top evenementenlocatie van Utrecht! Dit karakteristieke pand is letterlijk een locatie van waarde en beschikt over voldoende comfort, ruimtes en moderne faciliteiten.

Laat u verrassen door alle mogelijkheden! Kom met grote groepen samen in onze bijzondere Productieruimte waar voorheen de munten werden geproduceerd. Houdt uw congres of feest op het Muntplein en in het Auditorium of kom bijeen in onze karakteristieke stijlkamers. Wij zorgen ervoor dat een bijeenkomst nooit doorsnee is. Wat ook de aard, vorm en het doel van uw samenzijn is, wij bieden het!


Persoonlijke service en gastvrijheid

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar een goede evenementenlocatie aan moet voldoen. Ons team van jonge professionals deelt graag kennis en ideeën wat betreft de mogelijkheden en invulling van uw bijeenkomst. Wij kunnen een deel of de gehele organisatie uit handen nemen.

Onze gastheren en gastvrouwen staan klaar om u en uw gasten een bijzondere beleving te geven door te verrassen, verzorgen en verbinden. Met veel enthousiasme zetten wij ons in om uw evenement onvergetelijk te maken!
 

Kijk voor meer informatie op www.muntgebouw-utrecht.nl

Muntgebouw Utrecht



Leidseweg 90
3531 BG
Utrecht
Nederland
T: 030 291 04 33

Content van dit bedrijf

Elke keer weer een topprestatie neerzetten, waarom lukt dat niet altijd?
Pas als iemand zijn schild laat zakken, kun je ze raken in het hart
Pfff, zijn jullie getrouwd ofzo...?
Na een blessure direct weer het veld in en knallen..HEERLIJK!
Gewoon beginnen en dan zien we wel!
Panden met karakter zijn écht leuker!
Algemene voorwaarden | privacy statement