Landgoed Rhederoord



Unieke zakelijke vergadering op een intieme locatie in Gelderland

Een zakelijke bijeenkomst in één van onze sfeervolle en inspirerende landhuiszalen met moderne faciliteiten geeft een combinatie van rust en ontwikkeling. De plenaire ruimtes en de kleinere zalen van Landgoed Rhederoord zijn geschikt voor onder andere een exclusieve vergadering, een training maar ook voor een bedrijfsfeest.

Een verblijf op ons historische landgoed betekent ouderwets genieten. Laat u zich volledig onderdompelen in een sfeer van luxe en traditie. Dat kan op Landgoed Rhederoord, één van de mooiste plekken van de provincie Gelderland. Het landhuis heeft een prachtig uitzicht over de uitlopers van de IJsselvallei, geflankeerd door de Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland. Een vergadering op Rhederoord geeft iedereen de mogelijkheid het beste in zichzelf naar boven te halen, om idealen en ambities te realiseren. Ons landgoed is omgeven door rust en ruimte en is daarmee een inspirerende locatie voor uw unieke zakelijke vergadering. A nice place to meet, om te veranderen, ontwikkelen en ontplooien.

We hebben diverse mogelijkheden om uw vergadering (inter)actief te onderbreken. Voor de broodnodige ontspanning tijdens een lange vergaderdag is een kookworkshop, wijnproeverij of oester-experience een optie. Of maak tussendoor een verfrissende wandeling over ons 12 ha. grote park, dat door de Duitse tuinarchitect Petzold werd ontworpen. 

Kortom midden in de natuur en toch centraal gelegen en makkelijk bereikbaar. Een bijzonder plek voor een onvergetelijk verblijf.

De smakelijke biologische streekgastronomie maakt uw verblijf helemaal tot een unieke ervaring. We werken met eerlijke producten; zoveel mogelijk biologisch en altijd vol van smaak. Het liefst wat de streek en het seizoen ons bieden.

Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. Niets staat in de weg voor een unieke zakelijke vergadering op de Veluwe.

Voor meer informatie of reserveringen op Landgoed Rhederoord kunt u contact opnemen via 026-4959104.

Landgoed Rhederoord



Parkweg 19
6994 CM
De Steeg
Nederland
T: 026 - 495 9104

Content van dit bedrijf

De bron en het wondere water
Een landgoed om lief te hebben
Rhederoord: “Logeren in een landhuis
Onderweg naar één van de mooiste plekken van Gelderland
Landgoed Rhederoord “Het best bewaarde geheim van de Veluwe”
Op Landgoed Rhederoord kom je tot elkaar!
Algemene voorwaarden | privacy statement