Conference Center High Tech Campus Eindhoven



Where technology turns into business
Organiseer uw bijeenkomst op High Tech Campus Eindhoven, ook wel bekend als ‘de slimste vierkante kilometer van Europa’. Midden in het hart van High Tech Campus ligt het Conference Center, een prachtige locatie met 10 hypermoderne vergaderruimten en binnen- en buitenfaciliteiten. Deze locatie is speciaal geschikt voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in innovatie, High Tech en Start ups.

Zalen
Het Conference Center beschikt over een ultramodern Auditorium Einstein (circa 300 personen) met een screen van 12 meter x 5,5 meter. Daarnaast zijn er 9 kleinere vergaderzalen van 10 tot 130 personen. De dicht bijelkaar gelegen zalen met veel daglicht bieden een prachtig uitzicht over de Campus. Een congres of kleinere bijeenkomst kan uitgebreid worden met een rondleiding of een "experience" op the Strip. Daarnaast is er een grote Start Up community op de Campus die open staat om onderdeel te worden van uw programma.

Catering
Naast comfortabele zalen begrijpen wij dat goede catering een onmisbaar onderdeel is van een gastvrij event. Graag maakt onze huiscateraar Eurest u deelgenoot van hun kennis als wereldspeler op het gebied van food en beverage. Een groene smoothie of gezonde zero-waste muffin, van biologische broodjes kaas tot Indiase curry, Italiaanse desserts of Hollandse gerechten, alles is mogelijk. Wij maken uw evenement graag compleet door een ultieme food experience voor u te creëren. Dit doen we niet alleen door het eten op een unieke wijze te presenteren, maar ook door extra aandacht te besteden aan de aankleding van uw evenement.

Bereikbaarheid
Het Conference Center is via een eigen snelweg exit (32A) bereikbaar, vanaf de Randweg N2 (A2/A67). Parkeren is gratis op de Campus in de overdekte parkeergarages. Met openbaar vervoer bent u vanuit Eindhoven centrum binnen 20 minuten op de Campus.



 

Conference Center High Tech Campus Eindhoven



High Tech Campus 1
5656 AE
Eindhoven
Nederland
T: +31 40 230 5700

Content van dit bedrijf

De 3D Food printer geeft een unieke twist aan uw bijeenkomst
High Tech Crit Festival op High Tech Campus Eindhoven
Algemene voorwaarden | privacy statement