De Baak Seaside



De Baak Seaside is een professionele trainingslocatie in Noordwijk aan Zee op nog geen half uur rijden van Amsterdam, Schiphol en Den Haag. De ruime accommodatie van de Baak Seaside kijkt uit over het water en biedt een verfrissende omgeving om te leren, netwerken, ont-moeten, ontspannen en comfortabel te overnachten.

De ideale leeromgeving voor een training, event of meerdaagse bijeenkomst aan zee. Met een BBQ op de binnenplaats, mountainbiken door de duinen of schermen op het strand: het kan allemaal bij de Baak Seaside! 

Leerruimten
De 24 leerruimten van de locatie Noordwijk aan Zee bevinden zich onder één dak en zijn modern, ruim, licht en sereen ingericht. Helemaal berekend op hun taak om bij te dragen aan een leerzame bijeenkomst. Elke ruimte is voorzien van luxe stoelen, moderne communicatiemiddelen en goede geluids- en klimaatvoorzieningen. Een deel van de leerruimten is uitgerust met een geavanceerd lichtplan, dat allerlei theatrale mogelijkheden biedt.

Overnachten
Kom je voor een meerdaagse bijeenkomst, begint je training vroeg of heb je de volgende dag een afspraak in de buurt? Bij de Baak Seaside kun je heel comfortabel overnachten. We beschikken over 100 hotelkamers, die stuk voor stuk zijn ingericht op slapen, nog even doorwerken en ontspannen. Reserveer je een kamer met zeezicht, dan heb je ook nog eens een fantastisch uitzicht over het strand, de zee en de duinen. Je valt in slaap met het ruizen van de wind en de golven die breken op het strand. Alle hotelkamers zijn geschikt voor één en twee personen en zijn voorzien van een douche of bad, tv, en gratis internet. 

De Baak Seaside



Koningin Astrid Boulevard 23
2202 BJ
Noordwijk
Nederland
T: 071 3690100
F: 071 3690176

Content van dit bedrijf

Een leeromgeving voor iedereen
Algemene voorwaarden | privacy statement